2012. július 6., péntek

Bio gyógynövényekkel az allergia ellen 3.

Sziasztok!

Bocsánat a 2 napos csúszásért az ígérthez képest.
Szerdán nem volt internet csatlakozás, tegnap a fiúkkal voltam egész nap, és este már nem volt erőm.
Ma délelőtt szakítottam időt a fotózásra, így meg tudom osztani veletek az előző két bejegyzéseben oly sokat emlegetett termékeket.
A márkanevet azért nem írtam le mert nem használhatom fel, de megsúgom, hogy a képeken megtaláljátok. :)

Bármilyen allergia (tej, tojás, liszt, por, pollen) esetén 3 termék fogyasztását javasolják.

1. Relife dose R


Ez a termék bio csalánt tartalmaz, mely hatóanyaga anti-allergén. Segít a természetes hisztamin szint elérésében a nyálkahártyákon.


2.Symbiotic colonies


 Kilencféle élõ, probiotikus baktériumtörzset tartalmaz, amely bio szójával fermentálva, majd bio jeruzsálemi articsóka és bio alma (prebiotikumok) hozzáadásával készült. A synbiotic különlegessége, hogy együtt tartalmazza a baktériumokat (probiotikumok) és a baktériumokat tápláló növényi rostokat (prebiotikumok).


3.Gyerekeknek Supra Kids, felnőtteknek Just Goji

 A gyerekeknek készült szirup is bio alapanyagokból készült, mégpedig Gojit, papayat, fekete áfonyát, guavat, sárgarépát, zöld teát tartalmaz.
Ezen növények és kivonataik fogyasztása teljesen biztonságos módon juttatja be a hatóanyagokat a szervezetbe, mivel élelmiszerként évszázadok, évezredek óta szolgálják a nemzedékek egészséges fejlődését. 
A goji
 67-szer több B1-vitamint tartalmaz mint a barna rizs
3-szor annyi c-vitamin van benne, mint a narancsban
12%-os kimagasló élelmi rost tartalom
18 aminosav a fehérjék felépítéséhez
250%-kal több benne a vas mint a marhahúsban
150%-kal több benne a Mg mint a spenótban
nem tartalmaz hozzáadott cukrot
alacsony glikémiás indexű
A papaya hatással van az emésztésre, a bél egészséges baktériumflórájának helyreállítására és megőrzésére, így segítheti az egészséges immunválasz fenntartását. Gyulladásgátló hatóanyagainál fogva befolyásolhatja a gyermekkori allergia és asztma kialakulását és lefolyását. 
Fekete áfonya  leginkább a szem, az agy, a szív, az emésztőrendszer működésére ható komponensei ismertek, de fogyasztásával fokozható a szervezetet potenciálisan károsító anyagok semlegesítése, kiválasztása és kiürítése is. 
Guava  5x több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs. Jelentős mennyiségben található benne A vitamin, az idegrendszer fejlődéséhez elengedhetetlen B vitaminok, az immunrendszer megfelelő működéséhez és a vérképzéshez szükséges vas és folsav, valamint létfontosságú ásványi anyagok és növényi rostok is.  
Sárgarépa a szem, a bőr és a tüdő egészséges fejlődéséhez, a tökéletes látáshoz a béta-karotin nélkülözhetetlen. 
Zöld tea   számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, antioxidáns és egyéb hatóanyagai segíthetnek a fertőzések létrejöttének megakadályozásában és legyőzésében
    Ha szeretnétek vásárolni a termékekből (a cég tagjain keresztül lehet rendelni) vagy bővebben érdeklődnétek a cég más készítményeiről (itt megnézhetitek), akkor az én e-mail címemre SULIMONIKA@GMAIL.COM írjatok.

    Aki bio alapanyagok hatóanyagait tartalmazó, természetes szerekkel szeretné gyermeke mindennapjait megkönnyíteni, és még gyors is, AKCIÓBAN részesül

    A hétfőtől érkező levelekre, csak 1 hét csúszással tudok válaszolni, mert nyaralni megyek a családdal. :))


      

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése

    Related Posts with Thumbnails